roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ
Μαζί στην roe
Η ζωή με οδήγησε να συναντηθώ και να συνεργαστώ με την roe και τα άτομα πίσω από αυτήν.
Από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι μπορούμε να συμπορευθούμε προς τον κοινό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την επιθυμία μας να βοηθούμε ανθρώπους να μεταμορφώσουν τη ζωή τους.
Οι κοινοί μας στόχοι, η φιλοσοφία και οι κοινές αξίες μας έφεραν πιο κοντά.
Στους ανθρώπους της roe βρίσκεις την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις, να αφεθείς, να βιώσεις τις ενέργειες της αγάπης, της αποδοχής, της κατανόησης και της συμπόνιας που κυριαρχούν στον χώρο και σε βοηθούν να μπεις στην δική σου ροή!
Νιώθω πραγματικά ευγνώμων που είμαι μέρος αυτής της υπέροχης ομάδας.
Γιατί roe σημαίνει: «Flow into balance»
“Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα απλό βήμα»… ξεκίνα τώρα με ό,τι εφόδια έχεις!
Λίγα λόγια για την Μαρία…

« Ένα ταξίδι χιλίων μιλίων ξεκινά με ένα απλό βήμα»… ξεκίνα τώρα με ό,τι εφόδια έχεις!

Η ζωή μου υπήρξε ένα ατελείωτο ταξίδι αυτοβελτίωσης και αυτοθεραπείας, μια εσωτερική αναζήτηση για απαντήσεις. Απαντήσεις για όσα αισθανόμουν αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω… Ευτυχώς, όταν ο μαθητής είναι έτοιμος ο δάσκαλος εμφανίζεται! Έτσι γύρω στα 23 μου, ήρθε στο δρόμο μου ένας αγαπημένος άνθρωπος που μου δάνεισε -το πρώτο μου- βιβλίο αυτοβελτίωσης! Από τότε, δεν έχω σταματήσει να διαβάζω, να μαθαίνω και να αναζητώ τεχνικές απελευθέρωσης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό στην Λεμεσό της Κύπρου.
Από πολύ μικρή ένιωσα βαθιά αγάπη για τους ανθρώπους. Είχα πάντα άριστες σχέσεις με όλους και πρόσφερα τη βοήθεια μου σε κάθε ευκαιρία.
Γνώρισα και παντρεύτηκα νωρίς έναν πολύ υποστηρικτικό (τότε και τώρα) άνθρωπο και ευλογηθήκαμε με την παρουσία δύο υπέροχων παιδιών στη ζωή μας!
Για 15 χρόνια δούλευα στην τράπεζα και παράλληλα σπούδαζα, μελετούσα και εξελισσόμουν. Διάβαζα όποιο βιβλίο αυτοβελτίωσης έπεφτε στα χέρια μου. Παράλληλα τιμήθηκα με την παρουσία ανθρώπων που μου άνοιγαν τον δρόμο και τους ευγνωμονώ!
Κάποια στιγμή, ξεκίνησα να αναζητώ «εργαλεία» για να λύσω τα ζητήματά μου και να ενδυναμώσω τον εαυτό μου. Άρχισα να παρακολουθώ σεμινάρια και να κάνω εκπαιδεύσεις σε διάφορες τεχνικές, μέχρι να βρω αυτές που μου ταίριαζαν. Από κλινική υπνοθεραπεύτρια, έγινα Healing codes practitioner, NLP master practitioner, Robbins-Madanes Life coach και Sedona method facilitator!

Χωρίς να το καταλάβω και πριν αρχίσω να εργάζομαι στο ευρύ φάσμα της εσωτερικής ισορροπίας με άλλους ανθρώπους, ξεκίνησα να βοηθώ τις φίλες μου. Βλέποντας τα θεαματικά αποτελέσματα και έχοντας ολοκληρώσει τις εκπαιδεύσεις μου, ξεκίνησα ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, παράλληλα με την εργασία μου στην τράπεζα. Την στιγμή που μέσα μου, η οικονομική ανασφάλεια έπαψε να είναι φόβος, ήξερα ότι ο δρόμος μου ήταν και είναι να βοηθώ τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους… όπως και εγώ βελτίωσα τη δική μου.

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
Επικοινώνησε μαζί μας
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.