roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Το Σουηδικό μασάζ, αποτελείται από πέντε βασικές κινήσεις – χτυπήματα, που εφαρμόζονται σε ολόκληρο το σώμα, από το κεφάλι έως τα πόδια. Έχει ρίζες στην κινέζικη παραδοσιακή ιατρική, ενώ έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες του Δυτικού τρόπου ζωής, για να σας χαρίσει ένα ταξίδι ηρεμίας και ευεξίας.

ΣΤΟΧΟΙ

Μέσα από το Ολίσθημα, δηλαδή τις γρήγορες και απαλές θωπείες που ανεβάζουν την θερμοκρασία του σώματός μας, προετοιμαζόμαστε για τη Ζύμωση, όπου γίνεται η απαλή και αβίαστη ενεργοποίηση των μυών μας. Έπειτα περνάμε στις Κρούσεις, τα απαλά χτυπήματα με το πλαϊνό της παλάμης και στις Εντριβές όπου με την βοήθεια όλων των δακτύλων μαλάσσονται οι σκληροί και άκαμπτοι μύες του σώματός μας.

...

Τέλος, καταλήγουμε στη Δόνηση- Τρεμούλιασμα, όπου ξανά με τα δάχτυλα, αλλά και ολόκληρη την παλάμη, ασκούνται πιέσεις παράλληλα με δονήσεις στα πιο σκληρά σημεία των μυών, για να επιτευχθεί μια πλήρης και άμεση χαλάρωση.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το Σουηδικό μασάζ συμβάλλει στην αντιμετώπιση της μυϊκής έντασης, στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, σε δυσκαμψίες που οφείλονται σε οστεοαρθρίτιδες, στον περιορισμό και την καταπολέμηση των χρόνιων πόνων, στην ενεργοποίηση της λέμφου και την απομάκρυνση τοξινών από τους ιστούς και τους συνδέσμους. Τα οφέλη όμως του Σουηδικού μασάζ δεν σταματούν εδώ.

...

Με τακτικές συνεδρίες αυξάνονται οι μηχανισμοί αυτοάμυνας του οργανισμού, επιταχύνεται η αποθεραπεία από τραυματισμούς, ενώ είναι σημαντική η συμβολή του Σουηδικού Μασάζ σε θέματα που άπτονται του στρες και της κατάθλιψης, χαρίζοντάς μας πνευματική διαύγεια και ευεξία.

Διάβασε Περισσότερα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Είναι αλήθεια ότι βοηθάει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος;
  Είναι αλήθεια ότι οι μαλάξεις του Σουηδικού Μασάζ μπορούν να βελτιώσουν την κυκλοφορία της λέμφου που είναι υπεύθυνη για την αποβολή των τοξινών από το σώμα μας, με αποτέλεσμα να τονώνεται και να ενισχύεται το ανοσοποιητικό μας σύστημα.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Γνωρίζοντας πόσο απαιτητική είναι η καθημερινότητα όλων, την ανάγκη του καθενός για ιδιωτικό χρόνο, αλλά και το πόσο καταπονείται το σώμα από την καθιστική ζωή ή και την ορθοστασία, δημιουργήσαμε τον κατάλληλο χώρο που θα λειτουργήσει ως σημείο επανεκκίνησης και επαναπροσδιορισμού, για να γίνει η καθημερινότητά σας πιο συμβατή με το σύνολο των αναγκών σας.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.