roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

ΜΑΣΑΖ

Η λέξη μασάζ που χρησιμοποιούμε σήμερα, προέρχεται από τη γαλλική λέξη massage και σημαίνει τριβή και μάλαξη. Είναι η πιο καλά σχεδιασμένη ανά τους αιώνες, θεραπευτική τεχνική ενεργοποίησης του παρασυμπαθητικού νευρικού μας συστήματος, το οποίο είναι υπεύθυνο για την ξεκούραση του οργανισμού και την αντιμετώπιση των όσων μπορεί να απειλήσουν την υγεία μας.

ΣΤΟΧΟΙ

Οι μαλάξεις του μασάζ βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση και την πιο άμεση αποκατάσταση των ιστών μας. Επιπλέον, διευκολύνεται η ροή του λεμφικού συστήματός μας, με στόχο την απομάκρυνση των τοξινών από τον οργανισμό και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Πρόκειται για την ιδανική επιλογή όσων επιθυμούν φροντίδα, ανακούφιση, στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας μέσω του αγγίγματος και της επαφής. Το μασάζ εμπεριέχει το νοιάξιμο του θεραπευτή για τις ιδιαίτερες ανάγκες του λήπτη, καθώς και την εμπιστοσύνη του λήπτη, ώστε να αφεθεί σε αυτή τη φροντίδα. Με το μασάζ επιτυγχάνουμε αποτοξίνωση , χαλάρωση ευεξία, αναζωογόνηση, αποβολή τοξινών και άλλα.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Είμαι πολυάσχολος/η, γιατί να αφιερώσω τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο μου σε μια υπηρεσία μασάζ;
  Αντιλαμβανόμαστε πλήρως ότι ο χρόνος στις μέρες μας είναι πολύτιμος και θέλουμε να τον αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την ψυχική και σωματική μας χαλάρωση.

  Για αυτόν τον λόγο, στη roē έχουμε διαμορφώσει το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε από το πρώτο λεπτό να αισθανθείτε την απόλυτη χαλάρωση. Οι μυρωδιές, τα χρώματα και η μουσική είναι τα πρώτα στοιχεία που θα σας κάνουν να χαλαρώσετε σαν να βρίσκεστε στον ιδανικό χώρο για εσάς.

  Οι έμπειροι θεραπευτές μας θα σας δώσουν την επιπλέον μοναδική χαλάρωση μέσω των εξειδικευμένων θεραπειών, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που έχετε την δεδομένη χρονική στιγμή.

  Σας προσφέρουμε, ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητά σας για να αλλάξετε παραστάσεις, κερδίζοντας τα πολλαπλά και αθροιστικά οφέλη του μασάζ, της «απόδρασης» και της φροντίδας, ώστε αυτή η μία ώρα από τον χρόνο σας να αξίζει απόλυτα.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στη roē έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον που σας μεταφέρει μακριά από τη βοή της πόλης, αν και τόσο κοντά της, προσφέροντάς σας ένα πλαίσιο εμπιστευτικότητας, αρμονίας και ψυχικής ανάτασης. Στόχος μας είναι να βιώσετε αυτό που πραγματικά νιώθετε ότι σας χρειάζεται, μέσα από ανθρώπους και συνθήκες που σας σέβονται και σας αξίζουν.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.