roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

EXECUTIVE COACHING

* ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ONLINE
Το Executive Coaching έρχεται για να καλύψει συνολικά τις ανάγκες ανώτερων στελεχών και είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εταιρειών. Μέσω του Executive Coaching μπορούν να εντοπιστούν κρυμμένες δυνατότητες στελεχών που δεν έχουν ανελιχθεί ακόμα και άλλοτε να μεγιστοποιήσει τις υπάρχουσες ικανότητες, μέσα από συγκεκριμένα εξελικτικά βήματα και στοχοθεσίες.

ΣΤΟΧΟΙ

Ο βασικός στόχος της συνεργασίας ενός Executive Coach με τον Coachee του, μέσα από ένα ξεκάθαρο πλαίσιο εμπιστοσύνης και σεβασμού, είναι η ενίσχυση των δυνατοτήτων των υψηλόβαθμων στελεχών, προκειμένου να ηγούνται αποτελεσματικά, επιτυγχάνοντας τα μέγιστα, μέσα από συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα.
1. Αναγνωρίζοντας τις προσωπικές ικανότητες
2. Αποκτώντας την ευθύνη του εαυτού
3. Με ποιο τρόπο μπορεί να είναι ο εαυτός του και παράλληλα να ηγείται
4. Με ποιο τρόπο θα ηγηθεί παραγωγικά, επιτρέποντας στους συνεργάτες του να αναπτύξουν τις δικές τους δυνατότητες.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το Executive Coaching, απευθύνεται σε εταιρείες που επιθυμούν από τα Στελέχη τους να επιτύχουν αύξηση της παραγωγικότητας, ενδυνάμωση των ομάδων που ηγούνται, να αναδείξουν ευελιξία και προσαρμοστικότητα, ευκολία στην λήψη αποφάσεων, βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, ορισμός στοχοθεσίας κ.α.

Μέσα από το Executive Coaching δίνεται έμφαση στα σημεία που ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος θεωρεί ότι χρειάζεται να βελτιώσει και να αναπτύξει, λαμβάνοντας συστηματικά ανατροφοδότηση από τον Coach του.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
Στο κέντρο roē συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους συνεργάτες με εξειδίκευση στον τομέα του Coaching και του Executive Coaching, έχοντας ως βασικό κριτήριο την ποιοτική εξυπηρέτησή σας.

Με σημείο αναφοράς την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα του κάθε πελάτη καθώς και της κάθε εταιρείας, προσαρμόζουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας την εκάστοτε χρονική στιγμή και στοχεύουμε στην άρτια εξυπηρέτηση των στελεχών σας, με στόχο την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.

ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

Γιατί να επιλέξει η Εταιρεία μου να εκπαιδεύσει τα ανώτερα Στελέχη της, εφόσον υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που λειτουργούμε εδώ και χρόνια;
Η εκπαίδευση στο Coaching οδηγεί στην απόκτηση δεξιοτήτων και γνώσεων που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα των στελεχών. Είτε επιθυμείτε να ενισχύσετε την υπάρχουσα κουλτούρα σας, είτε να υποστηρίξετε την αλλαγή, η εκπαίδευση θα προσαρμοστεί στην στρατηγική της επιχείρησης και θα υποστηρίξει άμεσα τους στόχους σας.
Είναι μετρήσιμα τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα και η αξιολόγηση γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας. Δημιουργούμε ερωτηματολόγια και εργαλεία αυτοαξιολόγησης για κάθε παρέμβαση, ενώ η αξιολόγηση γίνεται 360ᵒ από όλους τους εμπλεκόμενους.
Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για την εκπαίδευσή τους;
Η εκπαίδευση έχει διάρκεια πέντε μηνών και υλοποιείται σε βιωματικά εργαστήρια με συχνότητα 2 εργαστήρια/μήνα. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει υπολογιστεί όχι μόνο για την εκπαίδευση, αλλά και για τη σίγουρη εγκατάσταση των νέων δεξιοτήτων και τεχνικών ηγεσίας.
Πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα;
Αποτελέσματα βλέπουμε από το πρώτο εργαστήριο. Τα στελέχη αναλαμβάνουν να εφαρμόσουν βήμα-βήμα τις τεχνικές που μαθαίνουν στην εργασιακή τους καθημερινότητα από την επόμενη ημέρα. Σε κάθε βιωματικό εργαστήριο εστιάζουμε σε συγκεκριμένες δεξιότητες που εφαρμόζονται άμεσα και πρακτικά.
Είναι μια διαδικασία που πρέπει να επαναλαμβάνεται συστηματικά;
Η εκπαίδευση στο Coaching διακρίνεται σε δύο επίπεδα, το Practitioner και το Master. Αφού ολοκληρωθεί το πρώτο επίπεδο και τα στελέχη εφαρμόσουν όσα μαθαίνουν για έναν χρόνο, μπορούν να προχωρήσουν και στο Master επίπεδο. Εκεί, κατακτούν ανώτερες ικανότητες ηγεσίας και αναπτύσσουν το προσωπικό στυλ ηγεσίας τους, το οποίο βασίζεται τόσο στην εμπειρία τους, όσο και στην επιστημονική κατάρτιση που παρέχει το πρόγραμμα.
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.