ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ
* ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ONLINE
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης φροντιστών απευθύνεται σε γονείς που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν τον φροντιστή των παιδιών τους, όσο και σε παιδαγωγούς που θέλουν να γνωρίσουν τη φιλοσοφία της θετικής διαπαιδαγώγησης. Φέρνουμε τους γονείς κοντά με τους φροντιστές, ώστε να υπάρχει μια κοινή γραμμή συνεργασίας και διαπαιδαγώγησης στον τρόπο ανατροφής των παιδιών.
ΣΤΟΧΟΙ

Με το πρόγραμμα εκπαίδευσης φροντιστών, οι γονείς νιώθουν ασφάλεια ότι ακολουθείται μια κοινή γραμμή διαπαιδαγώγησης και ότι ο φροντιστής μαθαίνει και εφαρμόζει μεθόδους θετικής διαπαιδαγώγησης. Ως αποτέλεσμα, θα είναι σε θέση να χτίσει μια ασφαλή σύνδεση με τα παιδιά, να κατανοήσει τα αναπτυξιακά στάδια και να φροντίσει μέσα από την αλληλεπίδραση να ενθαρρύνει την ψυχο-συναισθηματική τους ανάπτυξη.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης φροντιστών καλύπτει θεωρητικά και βιωματικά τις βασικές αρχές του Attachment Parenting, το ρόλο του φροντιστή, τη δημιουργία ασφαλούς σχέσης μεταξύ φροντιστή και παιδιού, τα αναπτυξιακά στάδια των παιδιών, τη θετική διαπαιδαγώγηση και τα όρια, το παιχνίδι ως βασικό στοιχείο για τη συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, καθώς και θεματικές όπως ο ύπνος, η χρήση οθονών, φοβίες, κοινωνικοποίηση.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
Στη roē στηρίζουμε τους γονείς δημιουργώντας ένα κοινό πλαίσιο φροντίδας μεταξύ γονέων και φροντιστών. Κατανοώντας ότι ως γονείς, επιλέγοντας ένα συγκεκριμένο τρόπο ανατροφής για τα παιδιά μας, ο οποίος βασίζεται στην ενσυναίσθηση και τη θετική διαπαιδαγώγηση, επιθυμούμε και οι υπόλοιποι φροντιστές των παιδιών μας να έχουν όμοια γραμμή με αυτή την φιλοσοφία.
ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αφορά και παιδαγωγούς;
Η εκπαίδευση φροντιστών αφορά και παιδαγωγούς που ενδιαφέρονται να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αναπτύξουν περισσότερες δεξιότητες σχετικές με την φιλοσοφία του attachment parenting. Κατόπιν της παρακολούθησης δίνεται βεβαίωση.
Πόσες συναντήσεις χρειάζεται να γίνουν για την εκπαίδευση φροντιστών;
Η εκπαίδευση φροντιστών πρόκειται για μια σειρά εξατομικευμένων συναντήσεων διάρκειας 90 λεπτών, που ολοκληρώνονται σε 5 ραντεβού. Στην πρώτη συνάντηση είναι σημαντικό να παρευρίσκονται και οι γονείς, για να μπορεί να δημιουργηθεί το κοινό πλαίσιο και φυσικά να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις.
Η εκπαίδευση φροντιστών γίνεται και σε άλλες γλώσσες;
Η συγκεκριμένη εκπαίδευση γίνεται στα αγγλικά και στα φιλιππινέζικα, όπως και σε κάποιες άλλες γλώσσες κατόπιν συνεννόησης.
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.