roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Με τις εναλλακτικές θεραπείες ανακαλύπτουμε νέες διαδρομές συνάντησης με τον εαυτό μας, αξιοποιώντας τη θεραπευτική δύναμη μεθόδων που μας προσφέρουν οι παραδόσεις λαών από όλο τον κόσμο.

ΣΤΟΧΟΙ

Οι εναλλακτικές θεραπείες περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία μεθόδων και προσεγγίσεων, με στόχο να μας ξεναγήσουν σε νέες διαδρομές, ώστε να θυμηθούμε τις ρίζες μας, να γνωρίσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας, να διαχειριστούμε ζητήματα που μας απασχολούν και να βελτιώσουμε τη σχέση μας με το σώμα και το νου μας.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Οι εναλλακτικές θεραπείες μπορούν να συμβάλλουν θετικά στην αντιμετώπιση πολλών και διαφορετικών ζητημάτων, όπως είναι το στρες, το άγχος, η αϋπνία και τα εμπόδια που βάζουμε στον εαυτό μας, ώστε να επιτύχουμε εσωτερική ισορροπία, χαλάρωση και ευεξία στην καθημερινότητά μας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στη Roē συνεργαζόμαστε μαζί σας και βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση που σας ταιριάζει, σύμφωνα με όλα όσα θέλετε να επιτύχετε, για να βελτιώσετε τον τρόπο που ζείτε, εκφράζεστε και συνδέεστε με το περιβάλλον και τους δικούς σας ανθρώπους. Μέσα από την επικοινωνία και την κατανόηση των αναγκών σας σε βάθος, σας προτείνουμε εναλλακτικές διαδρομές να γνωριστείτε εκ νέου με τον εαυτό σας και συμπορευόμαστε μαζί σας με τη γνώση και την εμπειρία μας σε αυτές που θα επιλέξετε.
  NIDRA YOGA Nidra Yoga
  Μέσα από μια βαθιά χαλάρωση είναι δυνατό να επιτύχουμε την αρμονία ανάμεσα στο νου και το συναίσθημα, κατορθώνοντας να βιώσουμε το λεγόμενο «άδειασμα του μυαλού» και να απομακρύνουμε τις εντάσεις τις καθημερινότητας.
  RAJA YOGA Raja Yoga
  Μια αρχαία Ινδική παράδοση (6.000 χρόνων), έρχεται να συναντηθεί και να προσαρμοστεί στο δυτικό τρόπο αντίληψης και σκέψης, ώστε να γίνει ευκολότερη η πρόσβαση στις ασκήσεις, την αναπνοή, τη συγκέντρωση και το διαλογισμό. Μέσω αυτής μας προσφέρεται η απαραίτητη αναζωογόνηση και δύναμη να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας με ηρεμία.
  ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Ανατολίτικο Μασάζ
  Η θεραπευτική δύναμη της Ανατολής και της Δύσης συνδυάζονται εναρμονισμένα και ταυτόχρονα στο σώμα σας. Το Thai massage και το Σουηδικό μασάζ ενώνουν τις φιλοσοφίες και τις δυνάμεις τους.
  ΜΑΣΑΖ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Μασάζ Τεσσάρων Χεριών
  Στο μασάζ τεσσάρων χεριών, δύο θεραπευτές, λειτουργούν ταυτόχρονα και με συντονισμένες κινήσεις, επιτυγχάνοντας έτσι, να σας προσφέρουν βαθιά χαλάρωση και ευφορία.
  ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΜΑΣΑΖ Σουηδικό Μασάζ
  Το Σουηδικό Μασάζ είναι το πιο διάσημο είδος μασάζ στον δυτικό κόσμο, με βαθιές ρίζες σε παραδοσιακές κινέζικες μαλάξεις και προσαρμοσμένο στον δικό μας τρόπο ζωής από τον Σουηδό ιατρό Per Henrik Ling και θα σας χαρίσει χαλάρωση και αναζωογόνηση.
  ANTISTRESS MIND HEALING Antistress Mind Healing
  Το Anti-Stress Mind Healing είναι μια ενεργειακή θεραπεία, ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση του άγχους της καθημερινότητας.
  YOGA Yoga
  Είναι γνωστό παγκοσμίως ότι η επιστήμη της Γιόγκα δρα ευεργετικά στα διαφορετικά επίπεδα της ανθρώπινης φύσης. Εκατοντάδες μελέτες και έρευνες πολυπληθών επιστημόνων του 21ου αιώνα έχουν αναδείξει τη Γιόγκα ως ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του σύγχρονου ανθρώπου στην φαρέτρα της εξέλιξής του.
  ΜΑΣΑΖ Μασαζ
  Το μασάζ είναι η μάλαξη των μαλακών ιστών του σώματος με σκοπό την αντιμετώπιση του στρες ή των πόνων του σώματος.
  ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ Δυναμικός Διαλογισμός
  Μέσα από τη διαλογιστική γιόγκα μαθαίνουμε να εξασκούμαστε στην κατάσταση της καθαρής σκέψης, που ονομάζεται δυναμικός διαλογισμός. Σύμφωνα με τη ρήση, ότι «το άτομο είναι ο νους και ο νους είναι το άτομο», πορευόμαστε προς τη μελέτη του ατόμου, δηλαδή του εαυτού μας, με σεβασμό και αποδοχή.
  ΡΕΙΚΙ Ρέικι
  Το Ρέικι είναι μια πνευματική ενεργειακή μέθοδος , που έχει ευεργετικά αποτελέσματα στο σώμα και το νου τόσο αυτού που το δέχεται , όσο και αυτού που το ασκεί. Πρόκειται για μια ασφαλή, φυσική, τεχνική που μέσω της μετάδοσης της ζωτικής ενέργειας, βοηθάει στην προσωπική βελτίωση και ισορροπία.
  ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ Ρεφλεξολογία
  Η ρεφλεξολογία είναι μια ολιστική μέθοδος σωματικής ευεξίας, η οποία αφορά το σύνολο του οργανισμού.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.