roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
RELATIONSHIP COACHING
Δια ζώσης & Διαδικτυακά

RELATIONSHIP COACHING

Δια ζώσης & Διαδικτυακά

Μέσω του Relationship Coaching αποφασίζουμε να ανακαλύψουμε όλα τα σημεία που μπορεί να μας δυσκολεύουν στις σχέσεις μας, αναδεικνύουμε προσωπικά στοιχεία που μας εμποδίζουν να επικοινωνούμε ανοιχτά και με σεβασμό στις σχέσεις μας, αναγνωρίζουμε τις συμπεριφορές που θα θέλαμε να έχουμε μέσα στις σχέσεις μας, αποδεχόμαστε τα θέλω μας και χτίζουμε υγιείς σχέσεις με γερά θεμέλια.

ΣΤΟΧΟΙ

Στη roē, χτίζουμε σχέσεις συνεργασίας με έμπειρους Coaches, που θα ακούσουν και θα αφουγκραστούν με σεβασμό και εχεμύθεια κάθε δύσκολο σημείο της σχέσης σας και θα σας προτείνουν ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.
Με το Relationship Coaching ανακαλύπτουμε ότι μπορούμε να ψάξουμε, να ανακαλύψουμε και να αλλάξουμε, μόνο τον εαυτό μας και τα κρυμμένα κομμάτια του και όχι τον σύντροφό μας.

...

Με το Relationship Coaching ανακαλύπτουμε ποιες είναι οι επιθυμίες μας σε μια σχέση, πώς να μην χάσουμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτή, πώς να βελτιώσουμε την υπάρχουσα σχέση μας κα.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το Relationship Coaching βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής μας, στην διαχείριση της επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού, αλλά και σε περιπτώσεις που δυσκολευόμαστε να λήξουμε μια μακροχρόνια σχέση.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Πόσος χρόνος χρειάζεται μέχρι να νιώσω την αλλαγή;
  To Coaching είναι μια μέθοδος που αρχίζει να λειτουργεί από την πρώτη συνεδρία. Μας βοηθά να σκεφτούμε εστιασμένα και με θετικότητα πάνω σε κάθε στόχο. Ωστόσο, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για τα αποτελέσματα. Τι ορίζεται ως επιθυμητό αποτέλεσμα και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να υλοποιηθούν οι σημαντικές αλλαγές εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα.
  Γιατί να κάνω Relationship Coaching και να μην πάω σε σύμβουλο γάμου;
  Το Relationship Coaching αφορά εσένα προσωπικά και τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους. Δεν στοχεύει στον γάμο ή τη διατήρηση μιας σχέσης οπωσδήποτε. Είναι μια ατομική διαδικασία αυτογνωσία, ανάπτυξης και αλλαγής. Αποκτώντας επίγνωση για το δικό σου τρόπο σύνδεσης, βελτιώνεις και τις σχέσεις σου. Ο σύμβουλος γάμου θα βοηθήσει το ζευγάρι να διατηρήσει τη σχέση του και ο Θεραπευτής Οικογένειας θα βοηθήσει το ζευγάρι να διατηρήσει την ψυχική του υγεία ανεξάρτητα από το αν τελικά αποφασίσουν να παραμείνουν μαζί ή όχι.
  Χρειάζεται να μιλήσω για όλη την ζωή μου ή μόνο για τις δυσκολίες στην σχέση μου;
  Θα μιλήσεις για εσένα. Για την σχέση σου, τις προηγούμενες σχέσεις σου, τη ζωή σου, τα όνειρά σου, τη σχέση που επιθυμείς, και πάνω από όλα, τη σχέση με τον εαυτό σου. Σκοπός του Relationship Coaching είναι να σε βοηθήσει να αποκτήσεις επίγνωση του εαυτού σου και να μάθεις να συνδέεσαι με τους άλλους με πιο ολοκληρωμένο και θετικό τρόπο.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στο κέντρο roē, o εξειδικευμένος Coach θα στοχεύσει στα προσωπικά σας χαρακτηριστικά, στη δική σας ιστορία τη δεδομένη χρονική στιγμή και θα ορίσει μαζί σας το προσωπικό πλάνο σας.

  Μέσα από πλαίσιο εμπιστοσύνης και σεβασμού και μέσα από συγκεκριμένα εργαλεία, θα καθορίσετε το πλάνο και θα θέσετε τους στόχους σας.

  Η συστηματική και προγραμματισμένη επικοινωνία με τον Coach, θα σας προσφέρει αίσθημα ασφάλειας μέσα από σαφές και ξεκάθαρο πλαίσιο, ώστε να νιώθετε ο ίδιος την αλλαγή στον εαυτό σας καθώς προχωράτε στη διαδικασία.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.