roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

NIDRA YOGA

Nidra Yoga στα αρχαία ινδικά σημαίνει ύπνος, για αυτό και αναφέρεται ως μια κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης και ηρεμίας του νου. Λαμβάνει χώρα μέσα από ειδικές ασκήσεις και τεχνικές, ώστε να μας επιτρέψει να δούμε όσα μας απασχολούν από την απαιτούμενη απόσταση, για να τα τοποθετήσουμε στη σωστή τους διάσταση. Η συγκεκριμένη τεχνική της γιόγκα μπορεί να βοηθήσει στην εστίαση και τη συγκέντρωσή μας, μέσα από μια κατάσταση που προσομοιάζει την ανάπαυση που μας χαρίζει ένας ήρεμος ύπνος.

ΣΤΟΧΟΙ

Στη Nidra Yoga το άτομο διατηρεί τη συνειδητότητά του – σε αντίθεση με τις ώρες που κοιμόμαστε- με αποτέλεσμα να μπορεί να έρθει σε επαφή με το υποσυνείδητό του. Παράλληλα, μαθαίνει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις που του δημιουργούν έντονο στρες και συναισθηματική φόρτιση, μειώνοντας το άγχος, τη νευρικότητα και τα δύσκολα συναισθήματα του, βοηθώντας το έτσι να έρθει σε επαφή με την προσωπική του αίσθηση της ευημερίας και ανάπτυξης.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η Nidra Yoga συμβάλλει στην ενδοσκόπηση, στη διαχείριση προβλημάτων και αναμνήσεων, βοηθάει στη λήψη αποφάσεων, ανανεώνει τις νοητικές λειτουργίες, βοηθά στην ταχύτερη επούλωση των τραυμάτων και στην πρόληψη ασθενειών, ενώ παράλληλα μειώνει τους πόνους και ρυθμίζει τη λίμπιντο. Τα τελευταία χρόνια, η Nidra Yoga έχει μπει στο χώρο των μεγάλων επιχειρήσεων, οι οποίες προσφέρουν συνεδρίες- διαλείμματα στους εργαζομένους τους,

...

καθώς με αυτό τον τρόπο μετριάζουν έως και εξαφανίζουν τις εντάσεις. Ταυτόχρονα, τους βοηθούν να φορτίσουν τις μπαταρίες τους, αφού μία ώρα Nidra Yoga ισοδυναμεί με πάνω από 3 ώρες εντατικού και συμπυκνωμένου ύπνου.

Διάβασε Περισσότερα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Η Yoga Nidra μπορεί να βοηθήσει να διαχειριστώ δύσκολες καταστάσεις και αρνητικά συναισθήματα;
  Ναι, η Yoga Nidra η μια εξαιρετική και δοκιμασμένη τεχνική, η οποία αποσκοπεί στην επίτευξη της βαθιάς χαλάρωσης, στην απομάκρυνση κάθε σωματικής και νοητικής έντασης, καθώς και στην ενίσχυση της ικανότητας συγκέντρωσης, γεγονός που μας απομακρύνει από τον αρνητισμό σε όλα τα επίπεδα.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στη roē αντιλαμβανόμενοι τις απαιτήσεις όλων των τομέων του σύγχρονου τρόπου ζωής, αλλά και της ανάγκης για αποφόρτιση και εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, μπορούμε με τη βοήθεια εξειδικευμένων συνεργατών να συμπορευτούμε στο επιθυμητό μονοπάτι για εσάς, προς τη δική σας βαθιά κατανόηση και αλήθεια.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.