ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ο δυναμικός διαλογισμός μας βοηθάει να σταματήσουμε τις σύνθετες νοητικές διεργασίες, οι οποίες είναι οι αιτίες των διαφόρων περιπλεγμένων καταστάσεων του νου. Η διαλογιστική γιόγκα δεν πρόκειται απλά για μια φυσική λειτουργία του σώματος, αλλά για μια νοητική διαδικασία που μας βοηθά στη συγκέντρωση και στην εσωτερική πειθαρχία του νου.
ΣΤΟΧΟΙ

Ο δυναμικός διαλογισμός είναι μια σειρά διαλογιστικών τεχνικών και μέσα από την εξάσκησή μας σε αυτές μαθαίνουμε να ερχόμαστε σε επαφή με την καθαρή ενέργεια, την καθαρή σκέψη. Επίσης, μαθαίνουμε τον τρόπο να ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό και τους άλλους με αγάπη, ώστε να βελτιώνουμε τις προσωπικές μας σχέσεις, να σεβόμαστε και να συγχωρούμε, να ενωνόμαστε με την συνειδητότητα και να πορευόμαστε με ειρήνη και ευγνωμοσύνη.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Η γιογκική μέθοδος του δυναμικού διαλογισμού βοηθά σημαντικά στην ενίσχυση της ικανότητας της συγκέντρωσής μας και της εσωτερικής πειθαρχίας του νού. Βελτιώνει την όρασή μας, καλλιεργεί την εσωτερική μας επίγνωση και τον αυτοέλεγχό μας, μας βοηθά στη διαχείριση του στρες και των δύσκολων συναισθηματικών καταστάσεων και μας οδηγεί στην ορθή αντίληψη και ερμηνεία των πραγμάτων.

...

Τέλος, σε συνεργασία και κατόπιν ενημέρωσης του δασκάλου, το διαλογιστικό μονοπάτι συνίσταται για τη σωστή καθοδήγηση σε άτομα που αντιμετωπίζουν θέματα συγκέντρωσης, προβλήματα ύπνου, κρίσεις πανικού κ.α.

Διάβασε Περισσότερα
Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
Στη roē, με αίσθημα ευθύνης προς τον καθένα από εσάς, έχουμε εξασφαλίσει εξειδικευμένους δασκάλους που θα βοηθήσουν στην αξιολόγηση των προσωπικών σας αναγκών , ώστε να μπορέσετε να λάβετε τα μέγιστα οφέλη του διαλογιστικού μονοπατιού με ειρήνη, αγάπη και ευγνωμοσύνη.
ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ
Μπορώ με το διαλογισμό να αλλάξω την αρνητική μου αντίληψη για τον κόσμο και τη συμπεριφορά μου σε θετική;
Ναι, ο αληθινός σκοπός του διαλογισμού στη Γιόγκα είναι η νοητική μεταβολή, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να φέρει μια φανερή και πολύ θετική τροποποίηση τόσο στη συμπεριφορά, όσο και στον τρόπο διαχείρισης της ζωής μας.
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.