roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ

ΡΕΙΚΙ

Το Ρέικι είναι μια αρχαία τεχνική, η οποία σημαίνει «συμπαντική ζωτική ενέργεια» και λέγεται ότι ανακαλύφθηκε εκ νέου, στις αρχές του 20ου αιώνα από τον Ιάπωνα Μικάο Ουσούι. Είναι ευχάριστο, χαλαρωτικό και προσφέρει πληρότητα, γαλήνη και αρμονία στον θεραπευόμενο. Η ενέργεια του Ρέικι δρα σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, φτάνοντας στη ρίζα -δηλαδή στην αιτία- των ζητημάτων που μας απασχολούν, καθαρίζοντας και ξεμπλοκάροντας όποιο σημείο του σώματος, του νου ή του πνεύματός μας βρίσκεται σε ασυμφωνία στο εδώ και τώρα.

ΣΤΟΧΟΙ

Το Ρέικι δρα ολιστικά στον οργανισμό και μπορεί να επιφέρει ευεργετικά αποτελέσματα, ανακουφιζοντας μας από τον πόνο και αποφορτίζοντάς μας από το άγχος. Μας δυναμώνει, μας προστατεύει και μας προφυλάσσει από τις αρνητικές εξωτερικές ενέργειες, καθώς στόχος του είναι η αγάπη, η καλοσύνη και η συμπόνια προς τον εαυτό και τους άλλους.

...

Το Ρέικι συμβάλλει στη διαδικασία επούλωσης των εσωτερικών ζητημάτων του ατόμου, μέσω του θεραπευτή, ο οποίος βοηθά το άτομο να δεχθεί την πνευματική συμπαντική ενέργεια και να χρησιμοποιήσει όση από αυτήν χρειάζεται!

Διάβασε Περισσότερα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Το Ρέικι δεν έχει περιορισμούς. Μπορεί να γίνει σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη σωματική υγεία, προσφέροντας εσωτερική κάθαρση, χαλάρωση, ηρεμία και εναρμόνιση με το περιβάλλον. Θεωρείται πολύ αποτελεσματικό σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, πόνους στα γόνατα, πλάτη, μέση και αυχένα, καθώς και σε κοιλιακούς πόνους. Ενδυναμώνει και ανακουφίζει, ενώ λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα και με την ευφυΐα που διαθέτει πηγαίνει μόνο εκεί που το έχουμε ανάγκη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Πώς να προετοιμαστώ για το Ρέικι; Μπορεί να έχει παρενέργειες;
  Όχι, το Ρέικι δεν έχει καμία παρενέργεια καθώς δεν χρησιμοποιούμε τίποτα εκτός από το φυσικό πολύ απαλό άγγιγμα των χεριών μας, πάνω από το σώμα του λήπτη- θεραπευόμενου. Δεν είναι απαραίτητη καμία προετοιμασία από την πλευρά σας, καθώς λαμβάνει χώρα πάνω από τα ρούχα και το μόνο που απαιτείται είναι η απομάκρυνση τυχόν μεταλλικών στοιχείων (αλυσίδες, σκουλαρίκια κτλ.)
  Το Ρέικι ανήκει σε κάποια θρησκεία;
  Όχι, το Ρέικι ούτε ανήκει, ούτε είναι θρησκεία. Αφορά αποκλειστικά στην στήριξη και την αγάπη, αρχές που διέπουν τις περισσότερες των θρησκειών, χωρίς φυσικά να ταυτίζεται με καμία από αυτές.
  Πόσο συχνά πρέπει να κάνω Ρέικι;
  Μπορείτε να κάνετε Ρέικι όσο συχνά το επιθυμείτε. Μια συνηθισμένη πρακτική είναι μια έως δύο φορές την εβδομάδα για άτομα που το επιλέγουν για ενίσχυση του οργανισμού και χαλάρωση. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι σε ακόμη συχνότερη βάση για όποιον το επιλέγει επικουρικά με κάποια άλλη θεραπεία του.
  Αν κάνω Ρέικι μπορώ να σταματήσω την θεραπεία μου;
  Σε καμία περίπτωση! Για οποιοδήποτε πρόβλημα σωματικής ή ψυχικής υγεία, το άτομο απευθύνεται πρωτίστως στον κατάλληλο - ειδικό για την πάθησή του - γιατρό και αν το επιθυμεί συνδυάζει και την εναλλακτική επιλογή του Ρέικι.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στη roē, εμπιστευόμαστε την δύναμη της αγάπης και εργαζόμαστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς την κατεύθυνση της ισορροπίας, της εσωτερικής γαλήνης, ειρήνης, αρμονίας και κατανόησης, χωρίς όρους, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός μας.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.