roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΙΑΓΛΟΓΛΟΥ
MINDFULNESS TRAINING - PLANET HEALING COMPASS & VISUAL HEALING MEDITATIONS
Μαζί στην roē
Στην roe συνάντησα ανθρώπους που αποδέχθηκαν και αγκάλιασαν τα ιδιαίτερα κομμάτια μου και με τους οποίους ένιωσα να συνδέομαι αμέσως.
Ο Ολιστικός τρόπος προσέγγισης που έχουν υιοθετήσει για την Ευζωία των ανθρώπων, με έκανε να νιώσω ασφάλεια και ζεστασιά και να μπορέσω κι εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ τις γνώσεις μου με όσους επιθυμούν να συναντηθούν με το εσωτερικό φως της καρδιάς τους.
Σας περιμένω με αγάπη στην αγκαλιά της roē για να ανακαλύψουμε μαζί νέους τρόπους ένωσης με την προσωπική σας πυξίδα, την Καρδιά σας !

Γιατί roē σημαίνει «Flow Into Balance»
“Επιθυμώ οι άνθρωποι να μάθουν να συνδέονται με την πυξίδα της καρδιάς τους”
Λίγα Λόγια για την Φωτεινή

Η ανάγκη μου για αγάπη κ αποδοχή, πολλές φορές με οδηγούσε σε επιλογές που δεν ήταν συμβατές με την αλήθεια της ψυχής μου. Δεν το είχα συνηδειτοποιήσει, ώσπου το 2010 ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας έγινε η αφορμή της πνευματικής μου αφύπνισης.

Είμαστε ενεργειακά όντα και αλληλεπιδρούμε με τα πάντα γύρω μας, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα.

Για να ζούμε την ζωή μας σε ισορροπία κ ένωση με την αλήθεια μας, αρκεί να αναγνωρίσουμε τα καλούπια περιοριστικών μας πεποιθήσεων και να προσεγγίσουμε ολιστικά την ύπαρξή μας, σε Νοητικό – Συναισθηματικό επίπεδο, ώστε να ανακαλύψουμε το δικό μας μονοπάτι και να βρούμε νέους τρόπους εξέλιξης.

Η ήρεμη μου φύση με οδήγησε πηγαία στο Διαλογισμό και απο τα άπειρα οφέλη του, εκπαιδεύτηκα στην πρακτική της  Ενσυνειδητότητας.

Έγινα κάτοχος από το Theta Ηealing Institute of Knowledge στο Basic Dna, Advanced Dna, Manifesting and Abudance καθώς  εκπαιδεύτηκα και στην μέθοδο του USUI REIKI στο 1ο και 2ο βαθμό.

Παράλληλα μελετώντας την επίδραση του σεληνιακού κύκλου και τη σχέση του στον Γενέθλιο πλανητικό μας χάρτη, σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης μας, μου αποκαλύφθηκε ένας νέος τρόπος ολιστικής θεραπείας- αυτογνωσίας. Ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στο Rising Moon healing Center USA, της Dr Heather Ensworth, όπου αναγνωρίζοντας την προσωπική μας πλανητική πυξίδα ώς πολύτιμο προσωπικό μας σύμβουλο ευεξίας, μαθαίνουμε πώς να επιφέρουμε στη καθημερινότητά μας την ισορροπία και την εύκολη επανέννωση με το κέντρο μας.

Παραλληλα η αγάπη μου για αληθινή ένωση μεταξύ γονέα και παιδί, με οδήγησε να γίνω δασκάλα Yoga Kids και να οργανώνω Mindfulness Family Yoga Kids sessions, ώστε να ενδυναμώνεται ο συναισθηματικός δεσμός μεταξύ τους. Οσο νεότεροι εκπαιδευόμαστε στον ενσυνείδητο τρόπο ζωής τόσο πιο εύκολα μαθαίνουμε πώς να απολαμβάνουμε με έμπνευση κ δημιουργική ματιά τη ζωή μας.

Δε σταματώ να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και να τις προσφέρω με άπειρη αγάπη για την αυτοβελτίωση μας. Η γνώση είναι δύναμη και όταν μοιράζεται με σοφία κ αγάπη, ερχόμαστε σε ένωση με το εσωτερικό φώς της καρδιάς μας !

Η κάθε μέρα, το κάθε λεπτό η κάθε αναπνοή μας είναι πολύτιμη στη ζωή μας, έχει άλλο χρώμα και άλλο αποτύπωμα στη ψυχή μας.

Τρέχοντα Σεμινάρια

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
Επικοινώνησε μαζί μας
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.