roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΖΕΝ – ΣΙΑΤΣΟΥ
Δια ζώσης

ΖΕΝ – ΣΙΑΤΣΟΥ

Δια ζώσης

Το Ζεν - Σιάτσου είναι Ιαπωνική μέθοδος χειρομάλαξης που βασίζεται και χρησιμοποιεί την θεωρία την Κινέζικης Ιατρικής και των πέντε στοιχείων, ευνοώντας την ροή της ενέργειας του σώματος, καταπραΰνει πόνους,  ησυχάζει τον νου, ανακουφίζει από το στρες και το άγχος  και γενικά επιφέρει και προάγει μια αίσθηση ευεξίας και βαθιάς ηρεμίας και χαλάρωσης τόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίας αλλά και μετά.

ΣΤΟΧΟΙ

Το Ζεν – Σιάτσου γεννήθηκε στην Ιαπωνία, στις αρχές του 20ου αιώνα και συχνά περιγράφεται και ως ιαπωνική φυσιοθεραπεία. Το Ζεν Σιατσου ασκείται με ρυθμικό και διαλογιστικό τρόπο, εναλλάσοντας διατάσεις και κάθετες πιέσεις με τον αντίχειρα, δάκτυλα (στα ιαπωνικά shiatsu σημαίνει πίεση με τα δαχτυλα)

...

και παλάμες πάνω στους μεσημβρινούς του σώματος, όπου βρίσκονται  και τα βελονιστικά σημεία  και οι οποίοι μεσημβρινοί αντιστοιχούν στα ζωτικά όργανα του σώματος, στοχεύοντας την εξισορρόπηση της ροής του Qi, όπως αποκαλείται η ζωτική ενέργεια του σώματος στην ασιατική ιατρική προσέγγιση.

Διάβασε Περισσότερα

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ

Οι ποικίλες τεχνικές των πιέσεων του Zen Shiatsu  εφαρμόζονται πάντα με διαλογιστικό τρόπο και ρυθμό ,  λαμβάνοντας υπόψιν πρωτίστως τις ανάγκες και την παρούσα κατάσταση του σώματος του δέκτη , και όχι ακολουθώντας με αυστηρό τρόπο ένα θεωρητικό σύστημα. Οι πιέσεις ασκούνται με το βάρος του σώματος του θεραπευτή –  όπως οι Ζεν πολεμικές τέχνες επηρέασαν τις αρχές του bodywork- και όχι με χειρωνακτική δύναμη. Μερικά από τα οφέλη του Zen Shiatsu

...

– Μειώνει την ένταση στο σώμα και καταπραΰνει τον πόνο, οπότε και βοηθάει σε σωματικούς πόνους, πονοκεφάλους, πόνους στην πλάτη και στα πόδια.

– Διευκολύνει την διαδικασία αποβολής από το σώμα , και έτσι ευνοεί την σωστή ούρηση και πέψη και άρα και την δυσκοιλιότητα.

– Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα καθώς  βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, ενδυναμώνει το κυκλοφορικό και ρυθμίζει το ενδοκρινικό και νευρικό σύστημα.

– Οφελεί τους ταξιδιώτες καθώς βοηθά το σώμα να προσαρμοστεί στην αλλαγή ζώνης ώρας.

– Βοηθά στην ζωτικότητα σε ανθρώπους με έντονη σωματική άσκηση, καθώς προάγει την ευλυγισία , την ισορροπία και την αντίληψη.

– Υποστηρίζει την υγιή μετάβαση σε μητέρα και μωρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

– Απαλύνει την συναισθηματική ένταση και στενοχώρια, βοηθά στην αντιμετώπιση του άγχους  καθώς βελτιώνει την διάθεση και ηρεμεί τον νου.

– Βοηθά σε γυναικολογικές διαταραχές.

Διάβασε Περισσότερα
Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας. (Τα πεδία με αστερίσκο είναι υποχρεωτικά.)
Ή μπορείς να μας καλέσεις στο:

  Η φόρμα εστάλη με επιτυχία
  Ευχαριστούμε πολύ. Ένας συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας.

  ΣΥΧΝΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ

  Τι χρειάζεται να γνωρίζω πριν τη συνεδρία;
  - Το Ζen Shiatsu ασκείται κατα κύριο λόγο στο πάτωμα, σε ειδικό στρώμα futon, πάνω από άνετα βαμβακερά - κατά προτίμηση - ρούχα. Ωστόσο, ανάλογα την περίσταση και τις ανάγκες μπορεί και να ασκηθεί σε ειδικό κρεβάτι ή σε καρέκλα.
  Πόσο διαρκεί μία συνεδρία;
  - Η διάρκεια της συνεδρίας κυμαίνεται από 90 έως 120 λεπτά ανάλογα με τις ανάγκες και την συχνότητα των συναντήσεων.
  Με τί άλλη θεραπεία μπορώ να συνδυάσω το ΖΕΝ - ΣΙΑΤΣΟΥ;
  Συνδυάζεται και ενισχύεται το θεραπευτικό αποτέλεσμα με όποιες άλλες συνεδρίες ψυχοθεραπείας μπορεί να έχει επιλέξει να κάνει ο δέκτης, όπως και με άλλες τεχνικές μάλαξης ( όπως για παράδειγμα το σουηδικό μασάζ ) καθώς έτσι επιτυγχάνεται μια ολοκληρωμένη και ολιστική προσέγγιση.
  Μπορώ να καταναλώσω φαγητό ή αλκοολ πριν τη συνεδρία;
  Είναι σημαντικό μην έχετε φάει κάποιο βαρύ γεύμα για τουλάχιστον μιάμιση ώρα πριν την συνεδρία αλλά ούτε και να είστε με αίσθηση μεγάλης πείνας. Η κατανάλωση αλκοόλ αντενδείκνυται πριν και μετά την συνεδρία.
  Τι άλλο θα πρέπει να προσέξω πριν τη συνεδρία;
  Αν έχετε κρυολόγημα προτιμότερο να περιμένετε να περάσουν τα όποια συμπτώματα.
  Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ
  Στη roē, εμπιστευόμαστε την δύναμη της αγάπης και εργαζόμαστε με εντιμότητα και ειλικρίνεια προς την κατεύθυνση της ισορροπίας, της εσωτερικής γαλήνης, ειρήνης, αρμονίας και κατανόησης, χωρίς όρους, σεβόμενοι τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός μας.
  Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
  Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
  Οδηγίες Πρόσβασης
  Φόρμα επικοινωνίας
  Επικοινώνησε μαζί μας
  ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
  Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.