roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΘΑΛΕΙΑ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ – CBH ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ
Μαζί στη roē
Η ζωή με δίδαξε πολλά και η καρδιά ακόμη περισσότερα! Όταν γνώρισα τα άτομα που σήμερα βρισκόμαστε πίσω από τη roē, ένιωσα ότι συνδέθηκαν πρωτίστως οι καρδιές μας, τα βλέμματα μας που ήταν στραμμένα προς την ίδια επιθυμία και οι προθέσεις μας, να ενωθούμε για την αλήθεια και το συλλογικό καλό.

Με συνοδοιπόρους, λοιπόν, την ομάδα της roē που η ζωή με ευλόγησε να ανταμώσω και να συμπορευτώ, είμαι πλέον έτοιμη να στήσω ένα «δίχτυ προστασίας» στον κάθε νέο ακροβάτη της Χαράς και της Ζωής , χωρίς κριτική, με αποδοχή στη μοναδικότητα και τη διαφορετικότητα του καθενός.

Η roe έχει ανοίξει μια πύλη φροντίδας, σεβασμού, εμπιστευτικότητας , ασφάλειας, σιγουριάς και σας περιμένει να την διαβείτε.

Ελάτε να ανακαλύψουμε την δική σας ροή, γιατί roe σημαίνει : «Flow into balance»
“Ελάτε να ανθίσουμε, γιατί όσο ανθίζουμε εμείς, ομορφαίνει ο κόσμος μας!”
Λίγα λόγια για τη Θάλεια

Είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας , Ολιστική Θεραπεύτρια και για να μπορέσω να είμαι περισσότερο βοηθητική, καλύπτοντας μεγαλύτερο μέρος των ιδιαίτερων αναγκών του καθενός, συνέχισα τις σπουδές μου και είμαι κάτοχος πτυχίου Γνωσιακής Συμπεριφορικής Κλινικής Υπνοθεραπείας ( CBCH ).

Πριν η καρδιά μου φωτίσει το αληθινό μου μονοπάτι, πέρασα από τα ιδιαίτερα και πολύ απαιτητικά μονοπάτια της Ελληνικής Αστυνομίας, για να προχωρήσω στην συνέχεια σε σπουδές δημοσιογραφίας που με οδήγησαν σε πιο δημιουργικούς δρόμους, αυτούς της ενημέρωσης και της παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών.

Ανήκα στην κατηγορία των ανθρώπων που τους ήταν αναγκαίο να προσπαθήσουν πολύ για πράγματα που για κάποιους ήταν αυτονόητα, όπως το να αποκτήσουμε παιδιά με τον – εδώ και 36 χρόνια – συνοδοιπόρο της ζωής μου, κάτι που τελικά δεν καταφέραμε.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές, με ποιον τρόπο προσέλκυα στη ζωή μου τις δυσκολίες μου, πριν προσεγγίσω το κομμάτι εκείνο του τρόπου μου που τελικά με δυσκόλευε, το αναγνωρίσω και το αποδεχτώ.

Στο σήμερα, έχω συνειδητοποιήσει, τον τρόπο με τον οποίο η προσωπική μου Αλήθεια κατάφερε να μειώσει το βάρος των αποσκευών μου και να με γεμίσει με μια παιχνιδιάρικη διάθεση για τη ζωή.

Με μεγάλη αγάπη, προς τους ανθρώπους, αποδοχή, διάθεση να σταθώ δίπλα τους υποστηρικτικά και με σεβασμό, επέλεξα να είμαι αρωγός  στην αναζήτηση του ατομικού τους δρόμου και να τους δω να βαδίζουν σε αυτόν με προσωπική βούληση και ευθύνη.

Γνωρίζοντας πιά, ότι όλοι είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, θέλω να μοιραστώ και να ενωθώ ουσιαστικά, δίνοντας με κάποιον τρόπο, πίσω, μέρος των όσων έχω λάβει!

Τρέχοντα Σεμινάρια

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
Επικοινώνησε μαζί μας
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.