roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΣΟΦΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
OPERATIONS MANAGER & ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Μαζί στη roē
Στη roē βρήκα το προσωπικό μου υπήνεμο λιμάνι, μέσα στο οποίο βρίσκω ασφάλεια, ηρεμία και αποδοχή.

Παρέα με την οικογένεια της roē, συμπορευόμαστε για να σας ακούσουμε και να σας δούμε. Επιθυμούμε να προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε στο κάθε Εδώ & Τώρα, μέσα από ένα πλαίσιο ασφάλειας, εμπιστοσύνης, κατανόησης και αποδοχής.

Περιμένω να σας καλωσορίσω και να σας γνωρίσω.

H roē έχει ανοίξει μια πύλη φροντίδας, σεβασμού, εμπιστευτικότητας, ασφάλειας, σιγουριάς και σας περιμένει να τη διαβείτε.

Ελάτε να ανακαλύψουμε τη δική σας roē, γιατί roē σημαίνει: «Flow into balance»
“Χρειάζεται πρώτα να έχεις διανύσει μια απόσταση για να μπορείς να γυρίσεις να κοιτάξεις πίσω και να δεις πού έχεις φτάσει..”
Λίγα λόγια για τη Σοφία

Κάπως έτσι ήταν και είναι φιλοσοφία μου για την ζωή μέχρι και σήμερα.

Οι διαδρομές μου ήταν γεμάτες εκπλήξεις, άλλες εύκολες και ευχάριστες και άλλες δύσκολες και συνταρακτικές!

Είχα κάποιες μεγάλες αγάπες στην ζωή μου, κάποια «μεράκια», που βρισκόντουσαν για χρόνια σε χειμερία νάρκη λόγω των «Πρέπει». Τα άφησα εκεί, να κοιμούνται, γιατί δεν πίστευα μέσα μου ότι είμαι έτοιμη να τολμήσω!

Ξεκίνησα, λοιπόν, να εργάζομαι σε επιχειρήσεις και εταιρείες σε θέσεις Manager και Υπεύθυνης Πωλήσεων.

Έκανα πολλές μετεκπαιδεύσεις και επιμορφώσεις επάνω στο Management, στο Management που ήταν βασισμένο στην Συναισθηματική Νοημοσύνη, σε τεχνικές Επικοινωνίας και Πωλήσεων.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής μου πορείας ασχολήθηκα με τον τομέα Παροχής Υπηρεσιών και Πωλήσεων. Ο λόγος που επέλεγα την Παροχή Υπηρεσιών, ήταν γιατί αγαπούσα και αγαπώ να επικοινωνώ με τους ανθρώπους, να αφουγκράζομαι, να ακούω και να εξυπηρετώ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπήρξα δυο φορές επιχειρηματίας, με επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω το ένα από το άλλο, γιατί όσες φορές βρέθηκα μπροστά σε δυσκολίες (ξανά) λάθος επιλογές, εξωγενείς παράγοντες, σύντομα αυτά μετατρέπονταν σε μαθήματα.

Γεννιόταν πάντα κάτι πολύτιμο από αυτά τα μαθήματα: εμπειρία, γνώση και ψυχική ανθεκτικότητα! Δε φοβήθηκα καμία στιγμή στη ζωή μου να σηκωθώ και να ξαναπροσπαθήσω! Ίσως σε αυτό να έπαιξε κάποιο ρόλο ο πρωταθλητισμός που ήταν η πρώτη μου αγάπη . Απλά έπαιρνα τον χρόνο μου, επέτρεπα στον εαυτό μου να φοβηθεί, να πονέσει, να τα χάσει για λίγο, αλλά μετά, πάλι από την αρχή.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν, που αποφάσισα για ακόμα μια φορά, να σηκωθώ, να τολμήσω και να ξυπνήσω τις ξεχασμένες επιθυμίες μου.

Έτσι, ξεκίνησα και πάλι μια νέα διαδρομή, με τη συνειδητή πλέον επιθυμία να ακολουθήσω την ξεχασμένη επιθυμία μου.

Σπούδασα Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας αποκτώντας το diploma Pearson BTEC Level 5 και ασχολήθηκα επιτέλους με αυτό που αγαπούσα από έφηβη ακόμα.

Σε αυτό το ταξίδι στάθηκα ιδιαίτερα τυχερή, γιατί γνώρισα τρείς υπέροχες γυναίκες, με διαφορετικά βιώματα αλλά κοινές αλήθειες, κοινά όνειρα, κοινές αξίες.

Ένιωσα να κουμπώνει η διαφορετικότητα μας, όπως κουμπώνουν τα διαφορετικά κομμάτια ενός παζλ, που παρά τις διαφορές τους, συνθέτουν την συνολική εικόνα.

Μέσα από την πορεία μου μέχρι αυτή τη στιγμή αισθάνομαι μόνο ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχω ζήσει, έχω προσπαθήσει, έχω μάθει.

Αισθάνομαι τυχερή που μπορώ πλέον να συνδυάσω την επαγγελματική εμπειρία μου με την Συμβουλευτική και να παρέχω τις Υπηρεσίες μου με αγάπη, νοιάξιμο και φροντίδα σε όλους όσους βρεθούν στη roē μας.

Στην προσωπική μου ζωή είμαι μητέρα δύο υπέροχων εφήβων!

Τρέχοντα Σεμινάρια

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
Επικοινώνησε μαζί μας
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.