ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ
Μαζί στη roē
Στο πρώτο μου ραντεβού για συνέντευξη στην roe, πήγα με απίστευτο άγχος, απαισιοδοξία αλλά και μια προκατάληψη για το τι θα συναντήσω…

Η ζωή όμως αυτή τη φορά, είχε άλλα σχέδια για μένα!

Συνάντησα μια ομάδα τεσσάρων γυναικών με απίστευτη ενέργεια και πάθος για αυτό που προσφέρουν, γεμάτες δυναμισμό, ζεστασιά, και κατανόηση.

Από τη πρώτη στιγμή με έκαναν να νιώσω ηρεμία και ασφάλεια, δίνοντας μου αισιοδοξία για το τι μέλλει γενέσθαι. Έτσι εντάχθηκα στην ομάδα αυτή χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν και δεν εξασκώ το αντικείμενο μου, αντλώ ουσιαστικές γνώσεις από αυτό, που με βοηθούν πάνω στα εργασιακά μου καθήκοντά.

Οι τελευταίοι μήνες βρίσκουν τη Δήμητρα πιο χαλαρή και αισιόδοξη, γεμάτη ευγνωμοσύνη που συνεργάζομαι με αξιόλογους ανθρώπους.

Η roe έχει ανοίξει την αγκαλιά της για τον καθένα από εσάς , έτοιμη να σας προσφέρει με ασφάλεια και σιγουριά, αυτό που έχετε ανάγκη στο εδώ και τώρα.

Γιατί roe σημαίνει : «Flow into balance»
“Για να είσαι αληθινός, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου”
Λίγα Λόγια την Δήμητρα

Περνώντας από το δρόμο της Λογιστικής συνειδητοποίησα ότι δεν είναι αυτό που με αντιπροσώπευε.

Όντας παιδί που ήθελε πάντα να είναι ανεξάρτητο, μπήκα στον χώρο εργασίας, κάνοντας συχνά κάποιες δουλειές, απλά και μόνο για λόγους επιβίωσης. Με σιγουριά, μπορώ να πω ότι καμία από όλες αυτές τις δουλειές δεν με ενέπνευσε να συνεχίσω, παρόλο που μου δίδαξαν πολλά.

Έτσι, δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία στον εαυτό μου, μπήκα στο μονοπάτι του Κοινωνικού Λειτουργού. Εκεί αντιλήφθηκα, πόσο αγαπώ να συναναστρέφομαι με ανθρώπους και παιδιά και να τους βοηθώ με τον κάθε δυνατό τρόπο.

Σιγά- σιγά ήρθα σε επαφή με τις περισσότερες ευάλωτες ομάδας του πληθυσμού , αλλά και με ανθρώπους που απλά είχαν ανάγκη από κάποιον να τους ακούσει/μιλήσει. Έτσι, ανακάλυψα πτυχές του εαυτού μου που μέχρι τότε δεν γνώριζα, ή ίσως δεν ήθελα -φοβόμουν- να αποδεχτώ.

Σήμερα, το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι μόνο για καλό έγινε αυτό. Ήξερα πια, ότι αυτή ήταν η δουλειά που ήθελα να κάνω.

Από τότε δεν σταμάτησα να κυνηγάω το αντικείμενο μου και είχα την τύχη να εργαστώ σε κάποιους τομείς. Όμως, η οικονομική πραγματικότητα με προσγείωνε απότομα πολλές φορές και μου έκοβε τα φτερά από το να συνεχίσω, βάζοντας με στη διαδικασία φυγής στο εξωτερικό.

Φτάνοντας στο σήμερα, μέσα από πολλές δυσκολίες της καθημερινότητας και κουρασμένη ψυχολογικά από τις διάφορες εργασιακές συνθήκες που βρισκόμουν, η ζωή με έφερε στο δρόμο της roe.

Από μικρή μια φράση ηχούσε στο μυαλό μου συνεχώς… όλα θα έρθουν την στιγμή που πρέπει. Και τελικά ίσως αυτή η ώρα να ήταν τώρα!

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.