roē
ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΨΥΧΙΚΗΣ
ΥΓΕΙΑΣ & ΕΥΖΩΙΑΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ, MSC ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ
Μαζί με τη roē
Ως επαγγελματίας, αυτό που με τράβηξε αρχικά στη roē, δεν ήταν μόνο το πολύ θετικό περιβάλλον αλλά και το βαθύ αντίκτυπο που έχει στις ζωές όσων αναζητούν βοήθεια στους τοίχους της.
Λίγα λόγια για τον Αλέξανδρο

Αυτό που με γοητεύει περισσότερο στη roē είναι η έμφαση που δίνει στην αλληλεπίδραση μεταξύ του περιβάλλοντος και της συναισθηματικής ευημερίας. Επιπλέον, στη roē βρίσκεται μια ζωντανή κοινότητα εξειδικευμένων θεραπευτών, ο καθένας από τους οποίους είναι αφοσιωμένος στην ενδυνάμωση των ατόμων στην πορεία τους προς τη θεραπεία. Η συνεργασία με ομοϊδεάτες επαγγελματίες, όχι μόνο ενισχύει τη δική μου ανάπτυξη ως ψυχολόγος, αλλά ενισχύει και την αίσθηση του σκοπού στην προώθηση της θετικής αλλαγής στη ζωή των πελατών μας. Η δέσμευση για συνεχή μάθηση και εξέλιξη με εκφράζει απόλυτα.

Στην ουσία, η roē ενσαρκώνει όλα όσα θεωρώ πολύτιμα ως ψυχολόγος – ένα περιβάλλον φροντίδας, μια διαφορετική και χωρίς αποκλεισμούς προσέγγιση στη θεραπεία και ένα παθιασμένο περιβάλλον που πιστεύει στη δύναμη της ανθρώπινης σύνδεσης. Με μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη ξεκινάω αυτό το ταξίδι με τη roē, γνωρίζοντας ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια βαθιά διαφορά στις ζωές εκείνων που εξυπηρετούμε.

Το ταξίδι μου ως ψυχολόγος μέχρι στιγμής έχει περάσει απο πολλά στάδια. Διαμορφωμένο από εμπειρίες που επηρέασαν βαθιά την προσέγγισή μου στον ανθρώπινο νου. Στα χρόνια της εκπαίδευσής μου, απέκτησα το πρώτο μου πτυχίο στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο UEL, όπου καλλιέργησα ισχυρά θεμέλια στην ανθρώπινη συμπεριφορά και στις αρχές της φροντίδας ψυχικής υγείας.

Με σκοπό να βελτιώσω τις δεξιότητές μου στην αξιολόγηση και την ερμηνεία του ψυχολογικού προφίλ, ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στο πολυφασικό ψυχομετρικό test ΜΜΡΙ-2. Μέσα από αυτήν την πιστοποίηση απέκτησα ευρύτερη κατανόηση των μεθόδων αξιολόγησης της προσωπικότητας, αλλά και της ψυχολογικής διάγνωσης.

Πριν βρω την κλίση μου στον θεραπευτικό τομέα, υπηρέτησα ως στρατιωτικός ψυχολόγος. Αυτή η περίοδος της ζωής μου μου εμφύσησε μια βαθιά εκτίμηση για την ανθεκτικότητα, την προσαρμοστικότητα και την ανθρώπινη ικανότητα να ξεπερνά τις αντιξοότητες.

Ως στρατιωτικός ψυχολόγος, έζησα από πρώτο χέρι το ψυχολογικό τίμημα που μπορεί να προκαλέσει το άγχος του στρατού και της υπηρεσίας στα άτομα και τις οικογένειές τους. Αποστολή μου ήταν να παρέχω υποστήριξη, συμβουλευτική και παρεμβάσεις ψυχικής υγείας για να τους βοηθήσω να αντιμετωπίσουν τις συναισθηματικές προκλήσεις του στρατού. Ο δεσμός που δημιούργησα με αυτούς τους ανθρώπους μου άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην καρδιά μου, πυροδοτώντας ένα πάθος για την κατανόηση της πολυπλοκότητας του ανθρώπινου νου.

Επιδιώκοντας να διευρύνω τις γνώσεις και την εμπειρία μου, έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογία, εμβαθύνοντας στις περίπλοκες δυναμικές της εγκληματικής συμπεριφοράς και στους υποκείμενους ψυχολογικούς παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτήν. Αυτή η ακαδημαϊκή επιδίωξη μου προσέφερε μια μοναδική προοπτική για την ανθρώπινη συμπεριφορά, επιτρέποντάς μου να προσεγγίσω τη δουλειά μου από μια πολύπλευρη οπτική γωνία. Η κατανόηση της σχέσης μεταξύ ψυχολογίας και εγκληματολογίας όχι μόνο εμπλούτισε την κατανόηση του ανθρώπινου ψυχισμού, αλλά και εμβάθυνε τη δέσμευσή μου να έχω θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Συνδέσου με τη roē
Πως θα θέλατε να επικοινωνήσουμε;
Τηλεφωνήστε μας στο 214 4087 550
Οδηγίες Πρόσβασης
Φόρμα επικοινωνίας
Επικοινώνησε μαζί μας
ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ.
Μαζί βρίσκουμε την κατάλληλη προσέγγιση για τις δικές σου ανάγκες.